עוגת מוס תות גבינה בזיגוג מחית תותים

סופסוף עונת התותים החלה ואני כחובבת תותים מושבעת מתחילה לחגוג. בשבוע שעבר הזדמנתי לשוק מחנה יהודה בירושלים וראיתי ערימות של תותים אדומים ומפתים שקרצו לי, קניתי לי סלסילה ומיד הראש החל לקדוח מה יוכן מהם. היה לי ברור שחלק יטחן למחית והיתר ישמש כחלק ממוס תותים עם גבינה וכאשר אני מתכננת משהו אני כבר חשה את הטעם וכך קרה הפעם.

המלצה: אשמח אם הקוראים את מתכוניי והמנסים אותם יצטיידו במשקל דיגיטלי למטבח ומדחום לבישול ואפייה, הם המסייעים לדיוק החשוב כל כך באפייה.
בכל מקרה תמצאו טבלת המרה בסוף הקטגוריות.

משך ההכנה כולל צינון במקרר כ: ארבע שעות
עוגת מוס תות גבינה בזיגוג מחית תותים
תבנית /רינג 24
שקף בגו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.