עוגת שוקולד בוטנים לפסח (פרווה, ללא גלוטן)

שוקולד ובוטנים שילוב שאהוב עלי במיוחדהבוטנים הטחונים מחליפים את הקמח וחמאת הבוטנים מעניקה טעם עשירהעוגה על בסיס שמן וקלה מאוד להכנהבמהלך האפייה הבוטנים שוקעים לתחתית העוגה וכך נוצרת תחתית בוטנים אחידהומעליה עוגת שוקולד רכה וטעימהומי שלא אוהב בוטנים?ניתן להמיר את הבוטנים לאגוזי לוז קלויים וטחונים או…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.