עוגת שוקולד, בננה ופרלינה אגוזי לוז טבעונית

אגדה שומרית עתיקת יומין מספרת שעוגות טבעוניות תמיד מגיעות לעולם בזוגות. הייתי מותחת עוד טיפה את קו העלילה המפתיע הזה, אבל אני יודעת מעט מאוד על אגדות שומריות, וישנתי בלילה רק 3 שעות. מה שכן, ההיסטוריה של הבלוג חד משמעית מצביעה על כך שברגע שאני מכינה משהו טבעוני, מיד אחריו מגיע עוד רצף מתכונים מסוג זה, או לפחות עוד אחד. כי קינוחים טבעוניים זה מדבק!
וגם הפעם, העוגה הנהדרת הזו מגיעה בעקבות עוגת יער שחור טבעונית של השבוע שעבר. בניגוד לעוגות שפרסמתי בעבר, הנוכחית אינה מתבססת על אגוזי קשיו, אלא על גנאש שוקולד עשיר בתגבור בננות ופרלינה אגוזי לוז, שזה בעצם שם עילאי ומתנשא לאגוזי לוז בקרמל 🙂 העוגה היא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.