עוגת שוקולד דובדבנים ואגוזים

כל כך הרבה עוגות שוקולד קיימות, אך אין זה אומר שלא נעלה אחת נוספת ובמיוחד שהיא כל כך טעימה, פרווה ולכן נוכל להכינה לאחר ארוחה בשרית, בשבת או בחג. כל ביס הינו תענוג לח ועסיסי ויש מפגש נעים לחיך עם דובדבנים ואגוזים.
ברור שאם תרצו להפוך את העוגה לחלבית השתמשו במצרכים חלביים במקום הרשומים כאן.

עוגת שוקולד דובדבנים ואגוזים
תבנית 26

המצרכים:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם מזולה בטעם חמאה
125 גרם שמנת צמחית (1/2 קרטון)

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.