עוגת שוקולד ותותים טבעונית ללא אפייה (כשרה לפסח)

טוב, זה היה אחד המרתונים הכיפיים ביותר שעשיתי עד כה. ארבעה מתכוני קינוחים טבעוניים וכשרים לפסח ברצף – זה לא בא ברגל 🙂 הייתי רוצה לומר ששמרתי את הטוב ביותר לסוף, אבל האמת היא שאני מאוד מרוצה מכל הקינוחים שהכנתי השנה לכבוד החג: אם זה באונטי טבעוני ששבר כל שיא אפשרי של הכניסות לבלוג, מוס שוקולד על בסיס אקווה פאבה, עוגת שוקולד עם ציפוי שיש של שוקולד וקרם פטיסייר, או המתכון הזה.
כשאני מסתכלת על עוגת השוקולד הזו עם התותים, אני חושבת על נאמנות ומחויבות. הנאמנות הבלתי מתפשרת שלי לשוקולד, והמחויבות להחלטות של עצמי. הגדולות, כמו לעבור לטבעונות ולא להתפשר על שום דבר בדרך. והקטנות, כמו להכין עוגת שוק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.