עוגת שיש פטל/פירות יער

עוגה גבוהה וקלילה בעלת צבעים וטעם מיוחדים. מיץ התפוזים מעניק צבע צהוב עמוק ושיוש מחית פטל או פירות היער בו השתמשתי (בהשראתה של שפית הבית שמרית גולדברג במקום עבודתי בניופאן גורמה אשר אוהבת להשתמש בחומרי הגלם שיש לנו בחנות ואני אוהבת להתנסות גם כן )מעניק קישוט סגלגל מקסים. השתמשתי לשיוש במחית פטל אך תוכלו להשתמש בכל מחית פירות אחרת שתרצו או בשוקולד מומס אם תרצו עוגת שיש שוקולד, הכל פתוח.

רואים אילו צבעים?

הנה פרסתי לי פרוסה

עירבוב החמאה שיוש ראשון

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.