עוגת תמרים שוקולד וקפה

העוגה נולדה תוך כדי ההכנות לשבת,הייתה לי חצי קופסא ממרח תמרים וחיפשתי להכין איתה עוגה, רציתי עוגה גדולה שתספיק ל4 תבניות אינגלייש כדי שאוכל להקפיא חלק להמשך השבוע, במתכונים שחיפשתי היו הרבה עוגות עם חמאה ואני רציתי פרווה,אז תוך כדי עבודה החלטתי מה להכניס וכך נולדה העוגה. המתכון ל4 אינגלייש.

למתכון
במיקסר להקציף במהירות גבוהה 4 ביצים וכוס ורבע סוכר ,להקציף 5 דקות ,עד שתקבלו תערובת תפוחה,
כשיש קצף להנמיך מהירות  להוסיף באיטיות  כוס שמן
   כוס חלב סויה או חלב קוקוס
חצי קופסה ממרח תמרים מעורבב עם רבע כוס מים רותחים.
2 וחצי כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
חצי שקית אפייה.
ברגע שהוספתם קמח,לערבב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.