בישול ארוך של חזה בקר

באחת הפעמים בהן הגעתי לקצב, אולי לפני החגים, כשהיה שם עמוס מאד, ראיתי אותו משוחח עם אישה עם מבטא אמריקאי.
היא ביקשה נתח מסויים של בקר, שלא הכרתי בעבר, והם דיברו על זה שזה חלק שיהודים אמריקאיים אוהבים במיוחד. היא ככה בחרה את החלק הכי מתאים לה מהנתח ומאחר וראית שהיא בעניין נכנסתי איתה לשיחה והיא הסבירה לי שמדובר בעצם בחלק מחזה הבקר, המכונה brisket שמתאים מאד לבישול ארוך ויוצא עסיסי ורך להפליא.
אותי היא שכנעה. אני אוהבת לפעמים לעשות שופינג אצל הקצב.
החלטתי לקחת נתח כזה בעצמי ולנסות להכין איתו משהו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.