עוגת תפוחים ותמרים בחושה

עוגה בחושה,רכה ומלאת טעמים ומרקמים.

אני מאוד אוהבת להשתמש בתמר מג'הול,

בגלל שהוא רך ויש לו מתיקות טבעית

לעומת תמרים מסוגים אחרים שמוסיפים להם סוכר

על מנת שיהיו מתוקים ומבריקים.

חומרים ( ל- 2 אינגלשקייק)

4 תפוחי עץ מסוג גרני סמית'

200 גר' תמרים מסוג מג'הול

100 גר' אגוזי…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.