עוגת תפוחים על בסיס בצק פריך בציפוי שטרויזל

לפני שנעבור למתכון הרשו לי להתחיל בתזכורת משמחת וטעימה אודות חוברת המתכונים אותה הישקתי בימים אלה עם חברתי היקרה אריאלה פיקסלר אלון מהבלוג: בישול בקצב הסלסה ,המוצעת לרכישה במחיר 35 ש"ח+5 דמי משלוח והנה קישור לרכישה : חוברת מתכונים חגיגיתהמתאימה לכל חג ושבת. העוגה הבאה התבשלה במוחי וכרגיל יישמתי את הרעיון ומאחר וראש השנה קרב תוכנה מתאים מאוד לשיתוף.הרעיון היה להכין בצק פריך, לאפות ממנו בסיס וציפוי פירורי הנקרא שטרויזל. לאחר האפייה לפזר מעל קוביות קטנות של תפוחים שבושלו עד ריכוך ולצרף את הפירורים.העבודה אינה מרובה והתוצאה משובחת. העוגה נאכלה בעודה חמימה כי לא עמדנו בפיתוי וטעמה היה נפלא….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.