פאי פירות קיץ

מהר מהר לפני שיגמר – פאי פירות קיץ שהוכן לחברתי למעבדה לכבוד יום הולדתה. הפאי הוכן מהרגע להרגע כך שלקח לי חצי שעה והפאי היה מוכן, זאת תודות לבצק פריך שנשאר מהעוגיות מהפוסט הקודם וקרם שקדים שהיה במקפיא. אז כפי שכבר הבנתם גם עוגה זו נמסרה לכלת היום הולדת בחודש שעבר ונראה מתי הפוסט הזה עוד יראה אור (נכתב בתילת אוגוסט).
הפאי היה טעים ומאד מרשים, קראסט של בצק פריך, מלית שקדים שזה בעצם חמאה מוקצפת עם סוכר, כמה ביצים ואבקת שקדים, מעל סודרו יפה יפה פרוסות נאות של פירות קיץ שהיו במקרר (הכל הולך). אפיה של חצי שעה ועוד זמן איכות בתנור סגור לייבוש שאריות הנוזלים המתוקים – בבוקר חיכה לי פאי לתפארת. בשביל …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.