פאי של תשוקה

או: פאי פסיפלורה ויוגורט בציפוי קרם שוקולד לבן
פאי פסיפלורה ויוגורט בציפוי קרם שוקולד לבן

כבר סיפרתי לכם על שיח הפסיפלורה שגדל לראווה בחצר בית הוריו של החצי השני. מאז שהוא החל ללבלב, אני מוצפת בכמויות בלתי סבירות של פסיפלורה. הפרי המדהים הזה כיכב בהצלחה רבה כמעט בכל מנת קינוח או ארוחת בוקר שיצאו מהמטבח שלי בחודשים האחרונים. אחרי שהפסיפלורה ואני הפכנו לחברות טובות ובלתי נפרדות, התחלתי להבין את מקור השם הלועזי יוצא הדופן שלה. למי שלא מכיר, פסיפלורה נקראית גם "passion fruit". "פרי התשוקה" בתרגום חופשי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.