פברז'ה?

ליחצו על התמונה

כל מי שרואה את הקינוח הנ"ל,אומר -"איי,פברז'ה".הרעיון דומה,העשייה שונה.
הכדור הזה נעשה ע"י יציקת מוס לתבניות עגולות והקפאתם.ריקון אמצע הכדור מאפשר מילוי של דברים יבשים כמו אגוזים,שקדים,מרנג וכו',או מילוי דברים רכים יותר כמו מוס מסוג אחר,ריבה או אפילו נוזל כלשהו.שאר התהליך הוא חיבור שני חצאי המוס וטבילת הכדור בחמאת קקאו.השארת הכדור במקרר תפשיר את המוס בתוך הכדור שיהיה רך ונעים לאכילה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.