פודינג לימון

על מה אתם חושבים כאשר אתם שומעים את המילה פודינג? ודאי חושבים על שקיות האבקה מהן מכינים פודינג, אך אני מדברת על קינוח אחר שאינו מקובל כל כך במחוזותינו אלא יותר במדינות כמו אנגליה, ארה"ב ובקנדה.הכוונה היא לקינוח הפודינג שבושל, נאפה או אודהושניתן להכינו גם בגירסה מלוחה כשמבין המוכרים הם פודינג חג המולד ופודינג לחם.

הפודינגיםמתאימים במיוחד לערבים קרים, משום שהם מוגשים חמים, מיד בצאתם מהתנור מתחשק לנו לעיתים קינוח חמים וטעים שמחמם את הנפש ועושה טוב על הלשון. לכן, החלטתי לפנק אתכם הפעםעם קינוח מהיר, פשוטוטעים להפליא. בחרתי בפודינג לימון משום זמינותו בבית וגם בשל העובדה שאני אישית אוהבת מאוד קינוחי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.