פטריות ממולאות בורגול,קינואה ופיצוחים.

את המתכון הבא אילתרתי תוך כדי עבודה,מול מה שנמצא במקרר.
הייתה שקית פטריות גדולה שקניתי והחלטתי למלא במלית צמחונית קלילה וטעימה. המנה גם טבעונית 🙂

למלית:
חצי כוס בורגול טחון דק.
רבע כוס קינואה מבושלת ומסוננת
צרור עירית קצוץ
חצי כוס גרעינים,ואגוזים.
4 כפות טחינה…לא לוותר מאחר והיא מאחדת את התערובת כי אין בה ביצים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.