פיצוץ שוקולד

כלאחר כל חג לוקח לי זמן מה עד שאני יכולה לשוב למאכל המרכזי של אותו החג וכעת לאחר חג השבועות אני חשה צורך עז לנוח ממאכליחלב ומעוגות גבינה ומה יותר מתאים כעת מלהעלות פיצוי מושלם לכך בדמות פיצוץ שוקולד? אז זהו , זה מה שעשיתי, חשבתי על קינוח מושחת ומיד עולה בראשי שוקולד, הקינוח כאן ללא קמח ולכן בעצם קינוח מצוין ללא גלוטן ויש הפתעה, בתחתית הקינוח מסתתר לו פרי, ניתן להגיש פרי טרירך או מקופסת שימוריםכפרוסות מישמשים או שזיפים במתכון כאן השתמשתיבחתיכות אננס מקופסא. תוכלו להכין בכלים אישיים או בתבנית.
אני מגישה את הקינוח מיד עם צאתו מהתנור, אך הוא גם טעים מאוד קר מהמקרר, ניתן להגיש עם תלולית קרם פרש או …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.