פלפלים ממולאים ללא בשר

שלום. אני חזרתי.
האמת היא שהקביעה הזו לא לגמרי מדויקת, כי למרות שפיזית אני כבר שבועיים בארץ
נפשית אני עדיין רחוק מכאן, בהרי ההימלאיה. אולי זוהי תופעת לוואי של חמצן דליל
שנשמתי במהלך חודש שלם, ואולי דווקא של המפגש הלא צפוי אך כל כך מיוחל עם עצמי. זו
הסיבה שאת הפוסט הראשון אחרי הפסקה ארוכה אני לא מקדישה לטיול. זה יקרה בהמשך, אני
מבטיחה, ותאמינו לי שכדאי לכם להתעדכן, כי מטבח טיבטי ונפאלי הם פשוט נפלאים:
פשוטים מצד אחד ומדהימים במורכבותם מצד שני, כמו כל הדברים הגאוניים בחיים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.