פסטת קונכיות במילוי תערובת גבינות ברוטב עגבניות

כמה טוב שקיים חג שבועות שמייצר לגיטימציה ומוטיבציה להכין ארוחות חלביות מושקעות. אך עוד לפני שמגיעים לעוגות הגבינה הנכספות כדאי לתכנן גם מנות ראשונות ועיקריות. כי העוגות לא חייבות לגנוב את כל ההצגה. ויותר חשוב – ככל שתאכלו יותר אוכל אמיתי, כך יישאר פחות מקום למתוק 🙂 לרוב שולחן החג מתמלא במאפי גבינה למיניהם: קישים, מאפינס, רולדות ממולאות וכו', אבל גם לפסטות שמורה פינה חמה. הן מגיעות במגוון גדלים וצורות ומאפשרות ליצור מנות טעימות ומזינות שמגרות את בלוטות הטעם בזכות המראה והארומה שלהן.
את הפסטה בצורת קונכיות קשה לפספס – היא פשוט מהממת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.