פרלינים קטנים וטעימים

את כדורי הקוקוס תמרים אני מכינה כל הזמן.
הם ה goto שלנו כשרוצים לארח, או משהו קטן ליד שתייה חמה, או במקום ארוחה של ממש, או בנוסף לארוחה. תבחרו!

מדיי פעם יוצא לי להכין אותם בואריאציות שונות, כמו למשל להוסיף תבלינים כמו ג'ינג'ר והל טחונים, או להוסיף שוקולד מריר וכו'.

הפעם לקחתי את הבסיס הזה והפכתי אותם לפרלינים קצת אחרים.
קשה לי לומר מה היו הכמויות בדיוק, אולם הרעיון ברור:

במעבד מזון/ בלנדר חזק מעבדים קוקוס וכמה חופני אגוזים (אני השתמשתי בשקדים, מקדמיה, מעט קשיו וברזיל) למעין חמאת אגוזים/ קוקוס שכזו, רכה, בדומה לחמאת הקוקוס הרגילה שלי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.