פשטידת ברוקולי וירוקים (או, מה עושים עם כמויות הסלרי?)

בדף הפייסבוק של הבלוג העליתי את ההתמודדות שלי עם הכמויות הגדולות של הסלרי שמגיעות אלינו.
עלו שם כמה רעיונות מעולים בעיניי, הנה, ראו בעצמכם (מוזמנים לתרום לנו עוד רעיונות, אגב!).

בינתיים הכנתי פשטידה שרצתה להיות רק עם ברוקולי, אולם נאלצה לקבל לחיקה גם הרבה סלרי וכרישה, לא הייתה לה ברירה.

חומרים

תפרחת ברוקולי גדולה
עלים ירוקים מ-2 כרישות
עלים מפקעת אחת של סלרי (שורש או עלים. אחרי שהוצאתי את הגבעולים למרק)
3-4 שיני שום
5 ביצים
1 כוס חלב קוקוס שומני (לא ה'מיי קוקוס' הדלילים)
תבלינים: 1 כף מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט מגורד
אופציונלי: גבינה מגורדת לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.