צוואר טלה ממולא עשבי תיבול על בורגול ופריקי

צוואר כבש מצרכים 

מחממים את התנור ל-150 מעלות. 
קוצצים דק את הבצלים ומטגנים אותם עד שהם שחומים ומקורמלים. משרים את הבורגול והפריקי (בנפרד) במים קרים.
קוצצים דק עלי מרווה, רוזמרין, טימין ושום ומערבבים יחד עם התבלינים היבשים ושמן הזית. 
בעזרת סכין חדה, עושים חתך עמוק (עד העצמות) לאורך הנתך וממלאים אותו בשליש מתערובת התבלינים. עושים חתך נוסף, מהצד השני וממלאים גם אותו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: YummyFoodies.com Posts )

סגור לתגובות.