צ’ימיצ’ורי

התוספת הדרום אמריקאית הידועה לבשר. אני משתמשת בה להרבה דברים נוספים – על ירקות, דגים, עוף, תגבור לרוטב סלט ירוק וסתם על לחם קלוי. אחרי הפעם הראשונה בטח תכפילו כמויות…
11229763_10205759934132145_3447554568067222649_n

IMG_20150506_114043
לקחנו
  • 250 גרם פטרוזיליה (2 צרורות גדולים מהשוק או אינספור שקיות מופקעות במחירן מהסופר). לשטוף היטב ולייבשIMG_20150506_114545
  • 100 מ”ל שמן זית משובח
  • 100 מ”ל שמן קנולה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.