קארי בשר ארומטי

קארי טעים ועשיר שיכול להוות ארוחה בפני עצמה, או להתלוות לאורז, ירקות בתנור/ מבושלים/ מאודים

חומרים

1/2-1 ק"ג נתחי בשר לבישול ארוך (אני השתמשתי בנתחי צוואר)
2 בצלים בינוניים קצוצים
תערובת תבלינים טחונים: מלח, פלפל, הל, קנמון, כוסברה, ציפורן, ג'ינג'ר, פלפל צ'ילי, אבקת שום (גאראם מסאלה יעבוד פה טוב, אם תרצו)
1 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה



חותכים את הבשר לנתחים בגודל ביס פלוס.
בסיר רחב "סוגרים" את הבשר עם שמן קוקוס/ בקר ומערבבים מספר דקות עד שהצבע הופך לחום כהה.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומערבבים. סוגרים את הסיר למשך כעשר דקות



מוסיפים את תערובת התבלינים ואת חלב הקוקוס ואם יש צורך בעוד נוזלים, שיכסו את הבשר (לא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.