קונצ'רטו לבצק פריך ופאי תפוחים עשיר

כמדי שנה התחלתי לשלוף את המתכונים לראש השנה מבין עשרות ספרי האפייה , גזירי העיתון, הצטאלך מהחברות  והדפים שהדפסתי מהאינטרנט. בלשתי גם לתמונות משנים עברו ושמחתי למצוא את היפיפיה הזו שהבאתי איתי לארוחת  צהריים ביום שאחרי ערב החג לדודתי האהובה בחיפה.
פאי התפוחים הזה עשיר ומלא כל טוב. יש לו כמה שלבים בהכנה, אך שום דבר מסובך ואפשר להשתלט עליו בצ'יק. אני שמחה להציע כאן אתה המתכון ובטוחה שתהנו ממנו כל השנה.
הפאי מורכב מבצק פריך, קרם שקדים, פרוסות תפוחים, זיגוג מבריק ושקדים פרוסים להשלמת התמונה וקרנאנצ'יות עם כל ביס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.