קינוח טפיוקה עם מנגו ורוטב פירות יער

יצא לכם כבר לטעום טפיוקה? אני שמעתי עליה לראשונה לפני כחצי שנה, קניתי שקית של כדורונים מגניבים בשלושה צבעים, שמתי במגירה, ובדומה לדברים רבים אחרים, שכחתי על קיומה. טפיוקה מצאה אותי בסופ"ש האחרון, ומאז לא עוזבת. כי מי היה מאמין שהדבר הזה, שנראה כמו קלקר כשהוא ארוז וכמו ג'לי עמילני כשהוא מבושל, יכול להיות כל כך טעים? למען הדיוק, לטפיוקה עצמה אין שום טעם, היא די ניטראלית. אבל ברגע שמשדכים לה כמה מרכיבים נוספים, היא הופכת למעדן של ממש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.