קלימרה – האוכל , הים והמזח גם

לא הייתי שנים על שנים בנמל יפו . אני זוכרת את ימי הטאבון ובני הדייג , את קסם הספינות , ריח הים ורחש הגלים שנשברו שם על המזח .

עכשיו כולם אומרים שהגיע גם זמנו של נמל יפו לתחייה מחודשת , וכבר הולכת להיות לו עדנה .

אני שמחה על כך , כי אני אוהבת תחרויות , הן טובות לנו לצרכנים  , וגם לבעלי העסקים , כי התחרות מכריחה אותם להישאר ערניים ומתחדשים .

אז אחרי שנמל תל אביב ושוק האיכרים הפכו לי לבית שני , החלטתי לחזור ולראות מה הולך להיות שם בנמל . רחש הגלים והספינות ,והבתים שנגמרים ליד הים   , גרמו לי להצטער שעזבתי……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: soul food )

סגור לתגובות.