קציפת אגוז וחמאה שרופה

כאשר מחממים חמאה ,חורכים אותה ומפרקים אותה,היא מתחילה להעלות ניחוח אגוזי שמקפיץ חומרי גלם בטעמם.
ברגע שמוסיפים שמנת מתוקה לחמאה השרופה ניתן להכין קרם,רוטב ואף גלידה בעלי טעם של חמאה שרופה.

אני תרמתי את הרעיון להכין קציפה מתוך סיפון,חיזקתי במעט אגוזי לוז טחונים בשביל מנה של שרימפס,סקאלופ,עם ערמונים,ארטישוק ושערות לימון מסוכרים.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.