קציצות הדגים של סילביה

הרעיון לפוסט הזה עלה לי בשבוע שעבר, בשעה 23:00 בלילה, כאשר נגסתי בשאריות
ארוחת השישי של משפחת פרידמן.
בתור אוהב דגים מושבע , אני בדרך כלל אוהב לראות את הדג בשלמותו לפני
שאני משסע את אצבעותיי בו. הפעם בעודי נוגס בקציצה נימוחה הממלאת
את פי בטעמים – התאהבתי .

אז הנה לפנכם המתכון המלא  של קציצות הדגים של סילביה , פשוט ומהיר הכנה:

מצרכים: ל-15 קציצות 
שני פילטים של דג (נקי מעצמות ומעור)
אני השתמשתי בפילה לברק , סילביה משתמשת בנסיכה, אך כמעט כל דג הולך.
בצל
כוסברה
שום
מיץ לימון
חופן בזיליקום טרי
מלח ופלפל
שתי ביצים
חצי כוס פרורי לחם
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
חריף למי שאוהב
מעט שמן לטיגו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.