קציצות טונה שילדים אוהבים

המתכון של חברתי הטובה עינת, אינסוף אפשרויות הגשה לחמודות האלה:

מצרכים:
שתי קופסאות שימורים טונה במים או בשמן זית, כמובן מסננים מהשמן או המים לפני ערבוב.
כף רסק עגבניות
חצי כוס פרורי לחם, עדיף מלא (אגב, שמתם לב כמה שמן וחומרי טעם וריח שמים בפירורי לחם קנויים??)
ביצה
בצל ירוק שטוף וקצוץ, אפשר גם שניים
מעט מלח אם צריך ופלפל שחור


מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים הכל,יוצרים כדורים בינוניים,מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,ואופים בחום בינוני עד שמשחים, כעשרים דקות-חצי שעה. ניתן למרוח מעט שמן זית על הקציצות כדי שיהיו יותר פריכות, לא הכרחי.הופכים במחצית זמן האפייה כדי שישחים משני הצדדים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.