קציצות עוף של אמא

הכותרת של המתכון לא נאמרהסתם כך,אכן אילו הקציצות שאמי מכינה תמיד והן תמיד אהובות על המשפחה. כאשר הקציצות מיטגנות או שהסיר מבעבע עם הקציצות כבר יש מי שדואג לטעום מהן.
ועוד דבר שאמא תמיד עושה בעת הכנת הקציצות, היא מכינה חלק ברוטב וחלק ללא. אדאג לשתפכם בשתי האפשרויות. את הקציצות המטוגנות טעים לאכול גם קר.
ומה התוספת המתאימה כאן?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.