קציצות עם קטשופ- מיונז- חרדל

איך לא חשבתי על זה קודם…
לפעמים אוהבים פה לטבול קציצות בקטשופ- מיונז. הפעם החלטתי להכניס את כל זה פנימה אל הקציצות, ביחד עם חרדל

חומרים

1 ק"ג בשר טחון (אני השתמשתי בתערובת של בקר ולב טחונים)
2-3 כפות קטשופ (בלי חומרים משמרים כמובן. אפשר גם רסק עגבניות אני מניחה. גם את זה יצא לי להכין פעם לבד)
2-3 כפות מיונז (בד"כ אין לי קנוי, נשאר לי ממשהו אחר. אחרת הייתי מכינה בעצמי)
2-3 כפות חרדל (עוד לא יצא לי להכין לבד בבית, על אף שזה בתכנון……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.