קצרים בעלמה: רסק תפוחים ביתי

,

הנושא עלה בתגובות לפוסט הפאדג' הטבעוני, שבו הסברתי שאחת הבעיות של עם רסק תפוחים קנוי הוא שיש לזה לעיתים קרובות מידי טעם לוואי מתכתי ומגעיל. הרסקים האיכותיים באמת הם די יקרים וגם שם יש פאשלות, לפעמים הטעם נורא משומר ומהונדס ורק בקושי מזכיר תפוחים.

בעקבות הפוסט ההוא המון אנשים הציעו לי (בתגובות, בפייסבוק ובמיילים- אין עליכם כשאתם מתעקשים על משהו) להכין רסק תפוחים בבית לבד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: דברים בעלמה )

סגור לתגובות.