קראמבל בננות תפוחים

אם לאחרונה אתם רואים כאן יותר מדי מתכוני בננה, זה לא כי נתקעתי עם כמה ארגזי בננה מיותרים או פיתחתי תשוקה מיוחדת לאנרגיה הצהובה. כמובן, אני אוהבת בננות, אבל הסיבה העיקרית לבנניזציית הבלוג היא שמנטקה בחרו בהן בתור חומר הגלם במסגרת האתגר החודשי שלהם לבלוגרים. מכיוון שלא הייתי סגורה מה אכין, ניסיתי כמה וכמה דברים. כך כבר פגשתם את שלגוני הבננה קוקוס, ובקרוב תראו עוד כמה מתכונים נחמדים בכיכוב הפרי המכופף.
אבל היום יהיה כאן קראמבל בננות תפוחים שהיה כל כך מוצלח שהחלטתי שהוא זה שייצג את "המרכיב הסודי" באתגר. בעיקרון קראמבל זה מעין עוגה הפוכה – פירורי בצק חמאתי שמונחים על מצע של פירות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.