ריבת דובדבנים

  
היא עוד לא התחילה והיא כבר נגמרה, כן אני מדברת על עונת הדובדבנים.
זה עניין של עוד שבוע מקסימום שבועיים עד שהכפתורים האדומים, העסיסיים והטעימים האלה ייעלמו להם עד לשנה הבאה… .ובדיוק בגלל זה אני משתדלת לנצל את ההופעה הקצרה שלהם ולהנות מהם כמה שיותר.
בעונה הקודמת פירסמתי מתכון לעוגת דובדבנים, לליקר דובדבנים, איך להקפיא דובדבנים, הפעם אני מפרסמת מתכונים  לשתי וריאציות שונות של ריבת דובדבנים.
 
ריבת דובדבנים
 
החומרים:
קילו דובדבנים שטופים ומגולענים
800 גרם סוכר
בד טול לבן
2 ליבות של תפוחים עם החרצנים
2 כפות אבקת סוכר
½ כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 מיץ מלימון שלם
 
 
אופן ההכנה:
 
את…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.