שומנים בריאים לנו? ירקות עם הרבה שומן

אני מרגישה שאנחנו חיים בעידן בו ההסטוריה משתנה לנו לנגד עינינו.
בכל הנוגע להתייחסות לשומנים, כמובן!
אם פעם שומן היה נחשב לאב המזון המשוקץ ביותר והמלצות היו על דל שומן, נטול שומן, להוריד את העור מהעוף ואת השומן מנתחי הבשר. הכל היה לייט ובמקום שומנים מזינים וטובים- כפי שאנחנו יודעים כבר היום- המציאו את המרגרינה, המחמאה ועוד שאר שומנים מעובדים שהיום ברור לכולם שהם הכי לא בריאים שיש, הכי רחוקים מהטבע שלנו ומהמקורות הטבעיים של המזון והכי מזיקים לנו בטווח הארוך והקצר גם כן.

ויחד עם אלה חלה עלייה משמעותית בצריכת הפחמימות, בעיקר המעובדות… כי צריך לשבוע ממשהו, נכון?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.