שיפודי פירות וגבינה ברוטב סילאן

מכירים את הרגע שאנו לאחר ארוחת הערב ועדיין יש זמן עד השינה וממש בא לנו משהו טעים? עבור קו התפר הזה של הערב לקראת הלילה ועיקצוצי הרעב הקל שאנו חשים קבלו הצעה משובבת נפש ומפנקת. במקום קערת פירות חתוכים, או פיצוחים, הפתיעו את בני הבית או האורחים בצורת הגשה בלתי שגרתית. הרעיון לשפד פירות שונים ששרו במישרהמרענן ולסירוגין לשפד גם גבינה .טעים מאוד מבטיחה.שיפודי פירות וגבינה ברוטב סילאן המצרכים1/4 כוס סילאן1/2 כוס ליקר פירות לבחירה(תפוזים,מדובדבנים, קסיס ועוד)2 בננות2 קיווי קלופיםכוס מילון2 תפוחי עץריבועי גבינת פטהבולגריתגבינ

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.