שלווה חריפה

היה לנו ויכוח בבית האם פעם היה אפשר להכין ארוחת גורמה עם אותם המצרכים שהיו פעם. 

הדור הצעיר של הבית טען שבתקפות ילדותינו המצרכים היו דלים וחסרי טעם ולכן הסבתות (האשכנזיות במיוחד)לא ידעו להכין אוכל איכותי אלא התמקדו באותם מאכלי העדות של פעם. 
כדי להוכיח לדור הצעיר והחצוף שהוא טועה ובגדול, הכנתי מספר מנות שהיו מורכבות כולן ככולן ממרכיבים פשוטים שאפילו היום קשה להשיגן. 
דבר ראשון, הלכתי לחפש את השלווה. אותה חיטה תפוחה מתוקה שהיתה הקורנפלקס שלנו כילדים. 
אחר כך, הסרדינים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.