שמן פרמז'ן

אחד השמנים המעניינים שיצרנו בזמן האחרון במסה,הוא שמן פרמז'ן.

השמן מופק משמן זית שהושרה עם הקליפה של הפרמז'ן,המעטה החיצוני,הקשה והשעוותי שמכילה מספיק טעמים וריחות בשביל להיספג בשמן.השמן וקליפות הפרמז'ן נאטמו בשקית וואקום ונחו כמה שבועות לספיגה מירבית.
לאחר סינון השמן התקבל שמן ריחני ודומיננטי שעכשיו רק צריך להתנסות איתו-לתבל קרפצ'ו בקר,להקפיץ איתו פסטה ועוד ועוד.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.