שנהיה לראש ולא לזנב

היהדות מספקת לנו תירוצים למאכלים בעלי ייחודיות מיוחדת בצמידות לחגים ואירועים מיוחדים.
עם הזמן, ישנם גם כאלה שהולכים ונכחדים מהעולם וישנם כאלה שחוזרים ומקבלים עדנה מחודשת בתוספת שדרוגים. 
אחד מהם הוא הגפילטע-פיש שרבים המתרחקים מאשר אלו שאוהבים אם כי לאחרונה יצא לי לראות במספר מעדניות את הגרסאות המסורתיות כשהן נחטפות דוקא על ידי בני גילי ומטה. 
לקחתי על עצמי אתגר, אתגר לא פשוט בכלל. לגרום לבני בייתי לאכול גפילטעפיש מעשה ידי. 
תיבלתי אותו באריזה קצת מודרנית ובעוד טכניקות בישול שלא היו קיימות פעם והנה התוצאה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.