שקשוקת רטטוי

\ לארוחת בוקר בסופ"ש ( כי למי יש זמן באמצע השבוע…) או לארוחת ערב- שקשוקה תמיד פתרון מעולה וטעים. במקרה הזה לא מדובר בשקשוקה קלאסית, כמו זו שגדלתי עליה  שיש בה בעיקר עגבניות, שום ופלפל ירוק חריף ( וגם שמן ורסק עגבניות, כמובן) אלא בשקשוקה עמוסה בירקות, שאינה חריפה ובכך גם מתאימה לילדים. השקשוקה הזו היא תוצאה של הרבה ירקות במקרר שהתאימו להכנת רטטוי ( תבשיל ירקות צמחוני מהמטבח הצרפתי- כן, יש גם סרט בשם הזה…) אבל ככל שחשבתי על זה, בעודי מול המחבת מערבבת, הבנתי שאף אחד לא באמת יאכל רטטוי אצלי. השלב הבא היה להוסיף רוטב פומודורו חדש של קנור, המיוצר מעגבניות אטלקיות, שקיבלתי להתנסות ולה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.