תבשיל מהיר של כבד, לב, כרישה ופטריות

הייתה לי פיסת כבד שתכננתי עליה.
בדרך הביתה קניתי קצת לב טחון (לבקש מהקצב שיטחן. זהו עוד חלק פחות מוכר שפחות משתמשים בו והוא מזין וזול מאד).
כשהגעתי כבר ידעתי מה אני הולכת לעשות עם זה. לפעמים המנות מתהוות לי בדרך

חומרים

כמה כפות שמן קוקוס איכותי
200 גרם (בערך) כבד עגל
300 גרם (בערך) לב בקר טחון
1 כרישה מופרדת לחלק הלבן ולחלק הירוק
סלסילת פטריות
מלח גס, אבקת קארי, פלפל שחור
חבילת פטרוזיליה

אופן ההכנה

כדאי לבקש מהקצב לחתוך את הכבד לפרוסות לא עבות. זה יקל על הכנתן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.