תפוחי אדמה בקארי

בטח שמתם לב שבזמן האחרון אני כותבת בעיקר מתכונים של ירקות ו"תוספות" למיניהן.
אולי כי אני מכירה היטב את המנות הבשריות  או העיקריות שאני מכינה באופן שוטף וכבר כתבתי עליהן לא מעט ואילו מהצד השני, הירקות למיניהם משתנים לפי העונות, מה שמזמין אחלה גיוונים ואפשרויות.

נגיד על תפוחי אדמה כבר כתבתי כמה מתכונים בעבר, אולם אף אחד לא היה כזה בדיוק.
מבינים את כוונתי, נכון?
אני יודעת שיש כאלה שמכינים הרבה את אותם מתכונים בדיוק, אני אוהבת לגוון ולאלתר, לעבוד לפי החשק.
כך גם הכנתי את המנה הזו, התחשק לי הטעם הזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.