‫סדנת אפיה אצל ארז קומרובסקי, מטעם סוגת‬

‫חברת "סוגת" יצאה עם סדרה חדשה של קמחים מתמחים, שפותחה בשיתוף עם ארז קומרובסקי. בסדרה קמחים המיועדים לסוגים ספציפיים של מאפים. לדוגמא: קמח ללחם, קמח לחלה, קמח עוגות, קמח לפיצה ופוקצ'ה וכו'. כחלק מהשקת הסדרה, הוזמנה קבוצה של בלוגרים לסדנת אפייה עם הקמחים החדשים בהנחייתו של ארז, שנערכה בביתו שבמצפה מתת בגליל. אני מאמינה שאת […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פשוט מבשלת‬ )

סגור לתגובות.