‫קצרים בעלמה: סורבה פטל-ריויון ב-2 דקות‬

על אותו עיקרון של גלידת הבננה הטבעונית שהכנתי פעם, ערבבתי עכשיו פטל קפוא (מהסוג שמוכרים בסופר בשקיות/בקופסאות ונמצא ליד המקררים של האפונה הקפואה) עם קצת ריוון. ככל ששמים פחות ריוון יוצא יותר גלידתי ופחות כמו שייק, אז אפשר גם לשים ממש ממש מעט ריוון (רק כדי להרטיב) ולטחון היטב במיקסר עד שיש צבע עמוק.

אני אוהבת את זה ככה, חמצמץ מאוד ובלי ממתיקים (הפטל חמצמץ וגם הריוון) אבל אם רוצים אפשר להוסיף גם אבקת סוכר לפני הטחינה או לטפטף סירופ מייפל מלמעלה. אפשר גם להוסיף (כמו בתמונה) כמה חתיכות של שוקולד לבן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫דברים בעלמה‬ )

סגור לתגובות.