אוגוסט של אפיה – חלק אחרון – עוגיות שקדים פריכות

אוטוטו אוגוסט מסתיים לו. החיים חוזרים לשגרה, הילדים לבית הספר ויחד עם השנה החדשה מתחילה לה גם עבודה חדשה. כאשר הוזמנתי לאירוע של סוגת, להצגת הקמחים החדשים שלהם הייתי מאוד סקפטי. הקמחים כמו שהסתבר לי, הינם קמחים של חברת שטיבל המשווקים על ידי סוגת. לטענת אנשי סוגת, שטיבל  מתמחים בעיקר בתחום התעשיתי ופחות בתחום הקמעוני, לכן לא תמיד כל הקמחים היו זמינים בכל נקודות המכירה. המטרה של סוגת היא להנגיש את הקמחים היעודיים בכל מקום וכל הזמן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.