אורז אדום פשוט

אני חושבת שזה האורז שהכי אהוב עליי.
עוד מתאילנד לפני ימבה שנים.
יש בו באורז האדום ניחוח אגוזי משהו ומשהו קצת אחר במרקם.
בקיצור, אוהבת

אני אוהבת להכין אורז עם צירי עצמות ובכך לתת לו בוסט של מינרלים וחומצות אמינו זמינות ולהעשירו בשומנים איכותיים.
זוהי מנה ממש ממש פשוטה ובסיסית ואפשר, כמובן, ךשדרג אותה עם מגוון של ירקות, או להוסיף לה חגיגיות עם פירות יבשים, אגוזים, תבלינים, ירוקים ועוד

חומרים

1 כף שמן קוקוס
1 כוס אורז אדום
2 כוסות ציר עצמות/ מים
2 בצלים
4-5 שיני שום
מלח, פלפל, קארי 

אופן ההכנה


רצוי להשרות את האורז לפחות ללילה, או לפחות לשטוף אותו היטב היטב במים זורמים לפני הבישול.
קוצצים את הבצל והשום….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.