אנשי המטבח המודרני-פרק 5

נא להכיר-יאיר פיינברג.

ביאיר נתקלתי בראשונה כשדפדפתי במגזין "על השולחן",שם הציגו אותו כסו שף במסעדה המתוקשרת מאוד בזמנו ל'אסטרנס ובהמשך נגלה לעיני הציבור בתכנית קרב סכינים כשותף במטבח של סטפן וא"כ אלפרדו בעונה השנייה.

לפי יאיר,בצבא התאהב בבישול ולאחר הצבא אחרי עבודות במסעדת ספגטים וכפות תמרים,החליט שזה מה שהוא רוצה לעשות,ארז את חפציו וטס ללמוד בישול בליון שבצרפת,בבית הספר על שם פול בוקוז,שם הרגיש שהוא לא רק לומד בישול אלא את אומנות הבישול והניהול,הבית ספר הקנה לו בסיס רציני והרגיש שיש לו משהו ביד.הוא החל לעבוד תוך כדי לימודים במסעדות מכוכבות מישלנים עד שהגיע למסעדת l'astrans שם השתקע 3 שנים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.