אסאדו וירקות שורש

אסאדו הוא החלק האהוב עלי בבשר, עסיסי ומלא שומן:)
הוא קל להכנה,תיבול פשוט,הוסיפו כל ירק שאתם אוהבים,להכניס לכלי סגור לתנור לשעתיים שלוש ,וללקק אצבעות.

אני הכנתי כך:
הכנסתי לסיר נתחי אסדאו,לפת,בצל,תפוחי אדמה…תיבלתי במלח,מעט סויה מתוקה,פלפל שחור,אגוז מוסקט מגורר,ראש שום. עלי רוזמרין ןתימין…לערבב הכל יחד. אין צורך בשמן,האסאדו מפריש המון שמן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.