אצבעות דגים מטוגנות ואפונה -וריאציה מעולה לfish &chips

המתכון לדג הוא של אמא שלי, והאפונה שלי, פשוט ביותר.
לדג:
הכמות הנחוצה לכם לפי מספר אנשים, אני השתמשתי בחבילה בואקום של 500 גרם, פילה בקלה מרלוזה ללא עצמות.
 כוס קמח (השתמשתי בכפרי של שטיבל כי זה מה שהיה…)
שמן לטיגון
את הדג מפשירים ומשרים בצלחת עם מיץ לימון ומעט מלח לשעה או שעתיים.

שוטפים את הדג מעט מהמלח והלימון (לא חובה, יש שנהנים מהטעם), וחותכים ל"אצבעות" בינוניות.טובלים כל נתח בקמח ומנערים להוריד קמח מיותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.