בישול במדיח כלים

 לבשל במדיח כבר יצא לי מלפני כמה שנים,לא מזמן יצא ספר איטלקי שכולו מבוסס מתכונים במדיח כלים ופתאום עכשיו
זה נכנס יותר לתודעה.
נכון,זה נשמע דוחה,כלים מלוכלכים,חומר ניקוי,מה הקשר לזה ולבישול אוכל שאנו אמורים להכניס לפה?
הרעיון הוא אידוי עדין,שמקנה יתרון בריאותי,כמו מכשירי אידוי או תנורים עם פונקציות אידוי.מדיח כלים מגיע עד ל-70 מעלות וזה טמפ' אידיאלית לבישול דגים,בשר,ביצים וירקות שישמרו על מרקמם ולא יתייבשו לעולם ויהיו נימוחים,בדומה לבישול בוואקום(סו וויד)שנהוג היום במטבח המודרני.
החיסרון זה הצבע החיוור והמכובס שיוצא,בעזרת שריפה קלה עם ברנר אפשר להשיג תוצאת צריבה טובה.

בתכנית של אורלי …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.